Software:

Voor besturen van cross- en andere verenigingen hebben we hier linkjes naar handige software voor de clubadministratie en competitie. Geheel gratis !
Wees niet bang, het komt van betrouwbare bron en is vrij van virussen.


Adres 2000:

Bijhouden van ledenbestanden en andere kleine databases met uitgebreide printmogelijkheden. Programma is zeer flexibel door eigen keuze van veldindeling en deze is ook achteraf eenvoudig te veranderen.
Met de vernieuwde versie is het nu ook mogelijk om adres-etiketten te printen inclusief de zgn. KIX code van de PTT-Post.
Echt veel mogelijkheden met dit programma.

Adresbestanden

MotorCrossCompetitie programma:

Voor organisatoren en juryleden van motorcross competities die nog met de hand rekenen of met een spreadsheet aan het worstelen zijn, is hier een mooi en gratis programma om de puntentelling bij te houden.
Met de nieuwste versie is het ook mogelijk om de uitslagen direct naar een HTML bestand te schrijven als basis voor publicatie op internet. Kijk bij MCC Holland voor voorbeelden hiervan.


Rondelijsten

Met het programma Rondelijst versie 1.0 is het mogelijk de uitslag te bepalen door de startnummers in de volgorde zoals de deelnemers de finishlijn passeren in te voeren (doorschrijflijst). Het programma creëert de rondelijst waarin de volgorde van doorkomst in elke ronde wordt weergegeven en berekend de uitslag van de wedstrijd. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor motorcross wedstrijden, maar kan voor elke sport worden gebruikt waarbij de ronden worden geteld. Dit programma neemt de jury veel rekenwerk uit handen en minimaliseert de kans op fouten in de uitslagen. De rondelijst en/of de uitslag kan worden geprint en de uitslag kan ook via het windows klembord naar het bovenstaande MCC programma getransporteerd worden, voor verwerking in het clubkampioenschap.