Het weekend van 30 juni/1 juli
Feestweekend 60 jarig bestaan MCC Holland !!

In het weekend van 30 juni/1 juli gaan wij ons 60 jarig bestaan vieren. Dat worden een paar drukke gezellige dagen met veel activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdagavond 29 juni zal er een receptie zijn van 19:00u. tot 22:00u. waarbij veel oud bestuursleden en medewerkers ook voor uitgenodigd zijn en we eens lekker kunnen bijpraten en oude herinneringen ophalen.
Voor muziek, hapje en drankje wordt gezorgd.

Feest, maar we gaan natuurlijk óók crossen, dat doen we het liefst, maar nu met een leuke kwinkslag. Het zijn 'wedstrijden', maar het moet vooral leuk en ontspannend zijn.
Zaterdag 30 juni doen we een "andersom" cross.
Ik dacht eerst dat iedereen achterstevoren :) op de motor moest gaan zitten, maar het blijkt dat we de baan andersom gaan rijden. De schansen zullen hiervoor iets aangepast worden. Ook is er dan een "Papa/Mama" cross, een wedstrijd voor dappere Papa's en mama's, ooms, tantes, opa's of oma's die normaal geen wedstrijden rijden en wel eens even aan hun pupil willen laten zien wat ze allemaal durven. Aansluitend doen we een barbeque en een disco.

Op zondag beginnen we met mountainbiken. De ronderecords gaan hier weer sneuvelen, maar je moet wel zelf trappen.
Zondagmiddag is er een brommercross, 2 manches voor de 65 en 85cc klassen, en voor de 125 en hogere klassen doen we een 2-uurs teamcross.

Beide dagen zal er een springkussen zijn voor de kleintjes en wordt voor spel en knutselwerk gezorgd.

  • Overnachten toegestaan
  • Voor brommer en papa/mama cross moet een daglicentie aangevraagd worden. Dit kan bij ons op op de dag zelf bij ons op de club (korting van 10,- op de daglicentie)
  • Inschrijfgeld alle wedstrijden 10,- alleen 2uurscross 25,- per team max 2 rijders.
    Aanmelden via penningmeester@mccholland.nl of vanaf woensdag in de kantine!

Zondagmiddag om 17:00u. hopen wij dan een mooi weekend te kunnen afsluiten.
Op naar de volgende 60 jaar...


Hieronder de (voorlopige) dagindelingen:
MCC Holland
 
Dagindeling 60 jaar - zaterdag
30-6-2018
# Tijd Groep Naam Duur  
  08:30-10:00u Allen inschrijving      
1 10:30 50cc Training 10 min.  
2 10:42 65cc Training 10 min.  
3 10:54 85cc Training 10 min.  
4 11:06 Veteranen Training 10 min.  
5 11:18 (MX125), MX250, MX500 Training 10 min.  
6 11:30 Superklasse (&MX125) Training 10 min.  
7 11:42 Papa's & the Mama's Training 10 min.  
  11:54   Pauze 21 min.  
1 12:15 50cc 1e Manche 10 min. +1R  
2 12:30 Brommerklasse demo cross 12 min.  
3 12:45 65cc 1e Manche 12 min. +1R  
4 13:00 85cc 1e Manche 12 min. +1R  
5 13:15 Veteranen 1e Manche 15 min. +1R  
6 13:35 (MX125), MX250, MX500 1e Manche 15 min. +1R  
7 13:55 Superklasse (&MX125) 1e Manche 15 min. +1R  
8 14:15 Papa's & the Mama's 1e Manche 12 min. +1R  
  14:30   Pauze 30 min.  
1 15:00 50cc 2e Manche 10 min. + 1R  
2 15:15 65cc 2e Manche 12 min. + 1R  
3 15:30 85cc 2e Manche 12 min. + 1R  
4 15:45 Veteranen 2e Manche 15 min. + 1R  
5 16:05 (MX125), MX250, MX500 2e Manche 15 min. + 1R  
6 16:25 Superklasse (&MX125) 2e Manche 15 min. + 1R  
7 16:45 Papa's & the Mama's 2e Manche 12 min. + 1R  
  17:00 Finish   10    
 
17:00-22:00
Barbecue        
Alle tijden ter indicatie en onder voorbehoud
MCC Holland
Dagindeling 60 jaar - Zondag
1-7-2018
#
Tijd Groep Naam Duur Opm.
1
9:00 Mountainbiken etc. zelf trappen 180 min.  
09:30-11:45 Inschrijven        
2
12:00 Brommercross training 10 min.  
3
12:15 65 & 85cc training 10 min.  
4
12:30 125+ training 10    
5
12:45 Brommercross 1e manche 12 min. +1r  
6
13:00 65 & 85cc 1e manche 12 min. +1r  
7
13:15 sproeipauze   25    
8
13:40 2-uurs cross 125+ 2 uur wedstrijd 120 min. 13:45u tot 15:45u.
9
16:00 Brommercross 2e manche 12 min. +1r  
10
16:15 65 & 85cc 2e manche 12 min. +1r  
16:30 Finish   10    
16:45 Prijsuitreiking        
Alle tijden ter indicatie en onder voorbehoud

 


Deze pagina is onderdeel van www.mccholland.nl