KNMV 24-01-2018

Vanaf heden is het mogelijk voor vrijwilligers van verenigingen, ouders en monteurs van sporters en voor iedereen die geïnteresseerd is in het vlaggen bij clubtrainingen, -wedstrijden en DMX om deel te nemen aan de zogenaamde vlaggenisten cursus van de KNMV.

Met ingang van 2018 dienen alle motocrossers, zowel jeugd als sporters vanaf 16 jaar een instructie-filmpje te bekijken en aan de hand daarvan een aantal vragen te beantwoorden.
Sporters vanaf 16 jaar die alle vragen correct beantwoord hebben krijgen op hun licentie een kenmerk, een vlaggetje, wat betekent dat zij tijdens clubtrainingen, clubwedstrijden en de DMX mogen vlaggen.

Bij deze willen wij ouders, begeleiders, monteurs en vrijwilligers vragen om via de Digitale Leeromgeving (DLO) van de KNMV de vlaggenistencursus te volgen.
Nadat men alle vragen correct heeft beantwoord krijgt men middels email een zogenaamd certificaat toegestuurd, deze kan worden geprint of gedownload op de telefoon.
Om iemand goed te kunnen identificeren is een pasfoto op het certificaat verplicht. Zonder pasfoto kan er geen certificaat afgegeven worden.

Klik hier voor Instructie vlaggencursus

Het certificaat is een jaar geldig, dus heel 2018. Wil men in 2019 wederom vlaggen dan zal men eenzelfde, wellicht aangepaste digitale cursus dienen te volgen. Altijd goed om je kennis jaarlijks te verfrissen.

p.s.
Je KNMV relatienummer staat op je oude licentie en ook op je MCC Holland lidmaatschapkaart onder de streepjescode. ben je deze kwijt, kun je je KNMV nummer opvragen bij info@mccholland.nl.


Deze pagina is onderdeel van www.mccholland.nl