Onderstaand een overzichtje van ons bestuur.
Verder zijn bij ons veel medewerkers actief. Wij zijn allemaal vrijwilligers en doen dit met veel plezier en geheel belangeloos. Er is altijd veel te doen en mocht er iemand zijn die ons wil helpen, als bestuurslid of medewerker, zeg het ons, bel of schrijf of e-mail. Vele handen maken licht werk.

Bestuur: Contact

Telefoon:

Bestuur Algemeen:  

bestuur@mccholland.nl

 

Henk Lever

Voorzitter

voorzitter@mccholland.nl

 

Fronno Koning
Onno Hoogendonk
Gijs Dool

bestuur
bestuur
bestuur

Postbus 2021
2800BD GOUDA

 

       
Djanno van der Mispel Bestuur /Baanonderhoud / Facebook Facebook  
Medewerkers Algemeen:

Hans Akkerman

Webmaster en Jury

info@mccholland.nl

 

Ton van der Mispel Baanonderhoud etc.   06 42629230
       
Joop Kroesemeijer Start & Finish    
Ereleden:
Teus Achterberg
Piet Steenbergen
en nog veel meer vaste medewerkers die met veel plezier al het werk doen om ons clubje draaiende te houden, maar liever niet met naam genoemd worden.

Bank: ABN/AMRO IBAN rek.nr. NL45 ABNA 0507 3112 05
Circuit: Stoofkade te Gouda. tel. clubhuis: 0182 - 51 95 75
Post adres: Postbus 2021, 2800BD GOUDA


Aansprakelijkheid:
Deze web-site is uitsluitend bedoeld ter informatie van de bezoeker. De gegevens op deze site komen voort uit eigen bron en verzameld van internet en voor zover wij weten vrij van copyrights. Zonodig wordt bronvermelding geplaatst. Mocht er toch iets met eigendomsrechten op de site staan, dan kan de eigenaar hiervan contact met ons opnemen en verwijdering zal zo snel mogelijk plaatsvinden. We gaan ervan uit dat informatie uit betrouwbare bron is en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. De makers van deze website en organisatie van MCC Holland nemen geen enkele aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid voor enige schade in welke vorm of mate dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van informatie van deze site.

Deze pagina is onderdeel van www.mccholland.nl