De website van MotorCrossClub Holland.
MCC Holland gaat met z'n tijd mee en en dus staat de clubinformatie op internet. Het blijkt dat steeds meer motorsportverenigingen op internet te vinden zijn en dus mag de motorcrossvereniging uit Gouda niet ontbreken.

De website is geboren in oktober 2000 en echt operationeel vanaf begin november 2000. Vanaf maart 2001 is de echte www.mccholland.nl tot stand gekomen.

Op deze manier zijn we voor heel Nederland (en de rest van de wereld?) te vinden en wellicht krijgen we dan wat meer bekendheid. Ook kunnen we hier sneller het nieuws brengen dan via het clubblad.
Ik heb ontdekt dat er, ondanks testen, heel veel mis kan gaan en het kan dus voorkomen dat er wel eens een pagina niet bereikbaar is, of plaatjes niet overkomen. Mijn verontschuldigingen hiervoor.

Ook kunnen we nieuwsberichten plaatsen op de hiervoor bestemde pagina. 
Schrijf je verhaal en stuur een e-mail.

Wil je deze website in je eigen website opnemen als link, gebruik dan de URL http://www.mccholland.nl

Wil je een plaatje gebruiken?
Neem dan deze:
mccholland.gif (2936 bytes) of deze: mccholland-inv.gif (10403 bytes)

Deze website wordt 'gehost' door VEVIDA.nl

Groetjes,
  Hans Akkerman. Email.gif (17948 bytes)

Aansprakelijkheid:
Deze web-site is uitsluitend bedoeld ter informatie van de bezoeker. De gegevens op deze site komen voort uit eigen bron en verzameld van internet en voor zover wij weten vrij van copyrights. Zonodig wordt bronvermelding geplaatst. Mocht er toch iets met eigendomsrechten op de site staan, dan kan de eigenaar hiervan contact met ons opnemen en verwijdering zal zo snel mogelijk plaatsvinden. We gaan ervan uit dat informatie uit betrouwbare bron is en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. De makers van deze website en organisatie van MCC Holland nemen geen enkele aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid voor enige schade in welke vorm of mate dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van informatie van deze site.

Statistieken

Deze pagina is onderdeel van www.mccholland.nl